Viktig informasjon

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Viktig informasjon

Korona-pandemien har dessverre rammet storkjøkkenmarkedet hardt og vi gjør nå en rekke rekke tiltak, for å sikre leveranser av de viktigste råvarene i Norge i tiden som kommer.

Leveringsvindu:

Kun hverdager med et leveringsvindu fra 0800-1600

Varesortement og bestilling

Vi har redusert varesortimentet til et mindre grunnsortiment og oppfordrer alle til å bestille gjennom netthandel, hvor sortimentet oppdateres løpende.

Bearbeidede produkter er nå bestillingsvarer med lengre frister.

Kontakt oss:

Vi har dessverre permittert store deler av organisasjonen, men står igjen med en solid kundeservice.

Mandag til fredag: 08.00-14.00.

Husk å stoppe fastbestillinger du ikke skal ha

På grunn av koronaviruset må dessverre mange av våre kunder holde stengt. Dette fører til at flere av våre sjåfører kommer til lukkede dører.

Holder dere stengt, og ikke trenger deres vanlige fastbestillinger?
​Husk å stoppe fastbestillinger du ikke skal ha. Vi minner om at dette er kundens eget ansvar å stoppe egne fastbestillinger.

Vi anbefaler videre å følge med her på våre nettisder hvor vi løpende vil publisere relevant informasjon. Det vil også bli sendt ut nyhetsbrev fortløpende. 

Behov for påsmurt? 

Vi tilbyr enkeltpakkede sandwicher, baguetter, burritoer og wraps, i tillegg til salater. Dette er gode løsninger som reduserer smittefare. Se utvalget her.

Vi anbefaler videre å følge med her på våre nettsider hvor vi løpende vil publisere relevant informasjon. Det vil også bli sendt ut nyhetsbrev fortløpende.