Let's go vego!

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Let's go vego!

Når vi satser på vegetar satser vi på Vegme!

Familien Schönemyr ville lage vegetarisk mat som hadde det beste fra begge verdener. Svaret på den utfordringen var en helt ny oppfinnelse klekket ut av Lasse, som sammen med kona Pia og sønnen Hampus, utgjør hjerte og hjerne i Vegme. Og løsningen? Soyabønner tilsatt ekte røk for en unik umami smak!

Veganere, vegetarianere, fleksitarianere og folk som rett og slett liker at den beste maten også er sunn, har kastet seg over Vegme i Sverige. Når Grand Hôtel i Stockholm med sine to Michelin-stjerner ble den første storkjøkkenkunden, visste Pia, Lasse og Hampus Schönemyr at de virkelig hadde skapt et fantastisk produkt.

BAMA Storkjøkken har lenge vært opptatt av å endre det norske kostholdet i en sunnere retning. Vi ønsker å gjøre Norge ferskere, sunnere og mer bærekraftig. Vegme er enda en måte vi vil gjøre det på. Både hvert enkelt menneske og kloden kommer bedre ut av det når vi foretar det store proteinskiftet – fra animalske til vegetabilske proteiner. Med Vegme forsvinner den aller siste unnskyldningen for ikke å spise vegetarisk.

Vi i BAMA Storkjøkken er stolte av å ha enerett på Vegme i Norge og gleder oss til å serverer dere ferske og smakfulle Vegmeprodukter. Les mer og se oversikt over sortimentet her.