Fiskekaker av Hyse Lofoten
Varenr.: 8354 16
Registrer deg eller logg inn for å se priser og bestille varer.
Det høye innholdet av hyse sammen med naturlige råvarer som meierismør, melk og fersk løk gir fiskekakene en utsøkt smak.
Opprinnelsesland Norge
-
Lagring
Frossen -18°C til -24°
-
Helseeffekt
Ingredienser: Fersk norsk hysefilet* 60 %, helmelk, potetmel, vann, løk, smør, salt, muskatblomme, hvit pepper. Stekt i rapsolje
Næringsinnhold pr. 100g
- Energi kJ
- 383 kJ
- Energi kcal
- 92 kcal
- Fett
- 2,6 g
- Hvorav mettede fettsyrer
- 1,6 g
- Karbohydrater
- 5,8 g
- Énumettet fett
- 1 g
- Kostfiber
- 0,5 g
- Protein
- 10,9 g
- Salt
- 1,1 g
- Folat
- 0,006 µg
- Kobber (Cu)
- 2E-05 mg
- Stivelse
- 4,5 g
- Kolesterol
- 0,44 mg
- Tilsatt sukker
- 1,1 g
- Retinol
- 0,02 µg
- Betakaroten
- 0,013 µg
- Kalsium (Ca)
- 0,035 mg
- Flerumettet fett
- 0,8 g
- Jern (Fe)
- 0,0001 mg
- Jod
- 0,11 µg
- Kalium (K)
- 0,24 mg
- Magnesium (Mg)
- 0,017 mg
- Natrium (Na)
- 4,3 mg
- Niacin
- 0,002 mg
- Fosfor (P)
- 0,14 mg
- Vitamin A
- 0,021 RAE
- Vitamin B1 (tiamin)
- 0,0007 mg
- Vitamin B6
- 0,0017 mg
- Vitamin B12
- 0,0014 µg
- Vitamin E
- 0,0008 alfa-TE
- Sink (Zn)
- 0,0003 mg
- Omega3
- 0,4 g
- Omega6
- 0,4 g
- Riboflavin
- 5E-05 mg
- Selen (Se)
- 0,016 µg
Ingredienser
Fersk norsk hysefilet* 60 %, helmelk, potetmel, vann, løk, smør, salt, muskatblomme, hvit pepper. Stekt i rapsolje. *Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet.)
Allergener
Fri for Gluten
Fri for Gluten (havre)
Fri for Brasilnut
Fri for Gluten (bygg)
Fri for Khorasanhvete
Fri for Gluten (hvete)
Inneholder Melk
Fri for Mollusc
Fri for Gluten (rug)
Fri for Spelt
Fri for Sjømat
Inneholder Fisk
Fri for Egg
Fri for Peanøtter
Fri for Soyabønner
Fri for Nøtter
Fri for Cashewnøtter
Fri for Hasselnøtter
Fri for Makadamianøtter
Fri for Mandel
Fri for Pekannøtter
Fri for Pistasjnøtter
Fri for Valnøtter
Fri for Sesamfrø
Fri for Selleri
Fri for Sennep
Fri for Sulfitt
Fri for Lupin