Bli kunde

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Bli kunde

Ønsker du bli kunde av BAMA Storkjøkken? Fyll ut og send inn informasjonen for å bli kunde av BAMA Storkjøkken, så kontakter vi deg så raskt som mulig.

BAMA Storkjøkken er ledende leverandør av frukt og grønnsaker i Norge, og leverer ferske råvarer til det norske storhusholdningsmarkedet. Gjennom merkenavnet Køltzow har også andre varegrupper som sjømat, vilt, ferskt kjøtt og kylling tatt en økende del av omsetningen. BAMA Storkjøkken er grossist av råvarer til proffmarkedet, som hovedsakelig omfatter Horeca (hotell, restaurant, catering, kafé), kantiner, offentlig sektor (barnehager, skoler) og servicehandelen (kiosk og bensinstasjon). Kompetanse og kvalitet er svært viktig for oss, og vi jobber tett med våre kunder både når det gjelder kursing og konseptutvikling.

 

  • Bærekraft: Vi har ambisjoner om å bidra til å oppfylle alle FNs 17 bærekraftmål, men har plukket ut seks mål som er spesielt relevante for vårt forretningsområde. Les mer om vår bærekraftstrategi her.
  • Lokalmat: Vi i BAMA Storkjøkken er opptatt av lokal mat. For å hedre den norske bonden og fremme de gode, norske råvarene maksimalt, har vi lansert konseptet Kort & Godt. Slik setter vi søkelyset på lokalprodusert mat, den norske bonden og miljøet. Les mer om Kort & Godt her.
  • Samdistribusjon: På grunn av måten vi pakker sjømaten på, kan vi trygt levere sjømaten på samme bil som grønnsakene. Vi har byttet ut isoporkasser med våt-is til miljøvennlige pappesker med tørris. Dette har mange fordeler både for miljøet og for deg som kunde i din daglige drift. Les mer her.
  • Jobbfrukt: Står for levering av fruktkurver til norske arbeidsplasser. Jobbfrukt pakkes på våre 84 medlemsbedrifter, og sørger for at mennesker som står utenfor ordinært arbeidsliv har en jobb å gå til. Les mer om Jobbfrukt her.
  • Industri: Ferskforedlede produkter, klare til bruk. Ferdig kuttede grønnsaker som hjelper deg å spare tid, oppvask og miljø. Se produktsortiment her.
  • Køltzow: Sjømat, vilt, ferskt kjøtt og kylling. Les mer her.
  • Augusta Arnesen: Retter seg mot Gourmet-segmentet i Østlandsområdet.

Har du spørsmål til oss? Kontakt din lokale avdeling her

Bli kunde

Firmaopplysninger

Leveringsinfo

Fakturainfo

Elektronisk faktura? *
Velg ønsket måte å motta faktura elektronisk *
Autogiro avtale?
Kjedemedlem?*

Kontaktperson 1

Kontaktperson 2

Har dere varemottak?
Rampe?
Dørterskel høyere enn 5 cm?
Heis

Åpningstid varemottak

Nyhetsbrev
Ønsker du bekreftelse på e-post?