Fra plast til papp på sopp Nå lanserer vi sopp i en helt ny pappemballasje. Ved å gå over fra de blå plastkassene til å pakke soppen i den nye emballasjen sparer vi 12,1 tonn plast og reduserer CO2-avtrykket med 56,3 %.
Norges tre nye kokkelandslag Nå starter en ny fireårsperiode 2021-2025, og Norge lover kamp om medaljene i kommende mesterskap.
Signerer ny avtale med Norske Kokkers Landsforening BAMA Storkjøkken fortsetter som hovedpartner og leverandør for kokkelandslagene.
Nye kapteiner på De Norske Kokkelandslagene De Norske Kokkelandslagenes presenterte tre nye kapteiner, blant dem Inger Renathe Østmo – tidens første, kvinnelige kaptein.
Gjenåpning av kantiner Nå som landet åpner opp mer og mer kommer også flere tilbake på jobb. Da er det viktig at gjenåpning av kantinene følger myndighetenes krav og blir en suksess fra start. Her er våre tips for en vellykket åpning i henhold til smittevernreglene.
Kan Koronavirus smitte via mat og drikke? Ingenting tyder på at koronavirus smitter via mat og drikkevann. På generelt grunnlag anbefaler vi å skylle frukt og grønnsaker før man spiser og å følge retningslinjene for god håndhygiene.
Markedsinformasjon Korona-pandemien har dessverre rammet storkjøkkenmarkedet hardt og vi gjør nå en rekke tiltak, for å sikre leveranser av de viktigste råvarene i Norge i tiden som kommer.
Årets leverandør hos Nordic Choice Vi er stolte over å motta prisen for Årets leverandør hos Nordic Choice. Prisen ble utdelt på årets Vinterkonferanse, som fant sted i Stockholm 10.-12.januar.
Årets grønne kokk Kokkekonkurransen Årets Grønne Kokk™ handler om frukt, grønt, bær og poteter. Nå har du muligheten til å markere deg som Norges beste kokk i kategorien frukt og grønt! Bli med i konkurransen!
Bedre smak og lengre holdbarhet BAMA pakker nå grønnsaker til storkjøkkenmarkedet i en ny emballasje. Det kommer både kokker og gjester til gode.
Årets kokk 2019 - Grønnsaker og sjømat fra Norge 24. september går årets kokk av stabelen i Mathallen i Oslo, og vi er stolte over å få lov til å prege menyen med våre Kort & Godt-produkter.
Først ute med fritak fra krav om innfrysning Vi er stolte over å kunne meddele at vår samarbeidspartner på kveite, Sterling White Halibut, er fritatt fra krav om innfrysning av oppdrettskveite.
Vellykket sjømatmesse i Oslo BAMA Storkjøkken markerer seg stadig i større grad som sjømatleverandør, og arrangerte mandag 25.februar en svært vellykket sjømatmesse på Kulturhuset i Oslo.
Verdensfinalen i kokkekunst 2019 Norges kandidat i Bocuse D’Or, Christian André Pettersen og teamet hans, skal i dag kjempe om gullet i verdens gjeveste kokkekonkurranse i Lyon.
Sjømatmesse 25.februar Vi inviterer til sjømatmesse på Kulturhuset i Oslo. Møt flere av våre leverandører, og lær av dyktige fagpersoner.
– Mestringsfølelse å se verdikjeden fungere optimalt I BAMA Storkjøkken er Sivert Glærum en hardtarbeidende markedskonsulent som setter kundene øverst på pallen. Privat er han entertainer og styrer sitt eget firma: Glærum Event- og Møbelsnekkeri.
Veien til VM: Christer Rødseth Allerede da han var 5 år hadde han bestemt seg for at det var kokk han skulle bli. Med både en mormor og en onkel som gode inspirasjonskilder, var det en målbevisst Christer Rødseth (28) som jobbet seg opp til å bli kaptein på det norske kokkelandslaget i 2015.
Veien til VM: Runa Kvendseth Det siste året har vært hektisk og spennende for 21 år gamle Runa Kvendseth. For bare litt over ett år siden tok hun fagbrevet, og få måneder etter kom hun på 2.plass i NM i kokkekunst, noe som gjorde henne ganske så unik.
Community Catering Kokkelandslag Nå satser NKLpå et Community Catering Kokkelandslag, og BAMA Storkjøkken er stolt sponsor og samarbeidspartner.
Stor aktivitet på GRESS-messen Torsdag 18.januar ble GRESS-messen 2018 avholdt på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Jakten på de beste ingrediensene Christopher W. Davidsen satte av to år til å satse på Bocuse d’Or på heltid. Alt må stemme perfekt hvis du skal imponere klodens mest verdensvante kokker.
Nyheter uke 18 1. mai lanserer vi syv nyheter som tar grillmåltidet til nye høyder – raskt og enkelt! Overrask dine gjester med litt ekstra godt tilbehør i sommer.
SMAK 2017 SMAK 2017 er i gang på Norges Varemesse i Lillestrøm og vi er på plass med masse spennende produkter og en splitter ny stand!
Reisebrev #3 Veien mot Lyon Nå er det bare dager igjen til det braker løs i Lyon. Vi er klare! #teamcwd
BAMA Kupp Gjør et kupp i uke 3 og 4 og få opp til 10% rabatt på alle våre spiseklare supper, Amalfi-sitron, Rossinyol Appelsin, Rød Grapefrukt og Torskefilet.
Årets grønne kokk 2017 Det har vært stor interesse for konkurransen Årets grønne kokk som går av stabelen 10. februar på SMAK 2017. Utrolig mange kreative retter på et høyt nivå er sendt inn. Vi gleder oss til å se alle de innovative og spennende menyene.
Reisebrev #2 Veien mot Lyon Her kommer det andre reisebrevet på veien mot Lyon. Nå står vi på det travleste i Budapest, så dette blir et kort brev.
Reisebrev #1 veien mot Lyon BAMA Storkjøkken har utfordret meg til å skrive litt om veien mot Lyon. Alle som kjenner meg vet at jeg liker best å jobbe og skravle, men la gå, her kommer første reisebrev.