Bama Storkjøkken

Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel, et spennende og nytenkende kurs- og konferansehotell på Gardermoen, er snart klart for en storslagen nyåpning og blir da å regne som Norges største Quality hotell.


De får både sjømat, vilt, frukt og grønt levert av BAMA Storkjøkken, og synes det fungerer fint. 

Hotellet er nå under oppussing, men når de i mars 2018 åpner igjen stiller de med hele 455 rom, ny restaurant og store bankettsaler, samt flere moderne styrerom.

Den nye menyen er fremdeles under utarbeidelse, men én ting er sikkert, På Quality Airport Hotel Gardermoen ønsker de å være både annerledes og kreative. – Målet er at folk skal komme hit fortrinnsvis på grunn av maten, og da må vi også tørre å skille oss ut ved å gjøre ting på en litt annen måte, sier kjøkkensjef Arnstein Løkken. – Derfor kjøper vi også gjerne litt andre varer enn det alle andre gjør, samtidig som vi selvfølgelig er opptatt av å være jordnære.

Quality får levert både frukt og grønt, sjømat og vilt fra BAMA Storkjøkken, og synes det fungerer fint å få alt fra samme leverandør. – Det er fint å kun ha én leverandør å forholde seg til ved bestilling av sjømat, vilt og grønt, og vi ser helt klart fordelene når det gjelder å spare både miljø og tid. Vi har ikke opplevd noen problemer med dette, og er også fornøyd med kvaliteten på det vi får levert.

Ole Kristian Graven, sous-chef og assisterende kjøkkensjef, har arbeidet på hotellet siden 1998, og har dermed lang erfaring med bestilling av varer. Graven synes også det fungerer fint å få alt levert på den samme bilen. – Det er jo lettvint. Det er klart at det kan være noen innkjøringsutfordringer når man starter med noe sånt, men nå synes vi det fungerer veldig fint. Og er det noe så ringer vi bare og får den hjelpen vi trenger.

Ta turen innom Quality Airport Hotel for å oppleve et av Norges råeste kurs- og konferansehoteller. Her får du helt sikkert en matopplevelse litt utenom det vanlige.