Idrettsfrukt

BAMA gir alle idrettslag 60 % rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter og juice!

Vi i BAMA mener at fysisk aktivitet og et sunt og godt kosthold hører naturlig sammen. Derfor «sponser» vi alle idrettslag i Norge som er medlem av Norges Idrettsforbund, ved å gi dere 60 % rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter og juice – enten det er til trening, samlinger, renn, cuper eller andre arrangementer.

Få 60 % rabatt

Klubben din trenger hverken å være registrert eller sende søknad for å kunne benytte Idrettsfruktordningen. Det er superenkelt å komme i gang. Bare følg punktene under. 

1. Kjøp de BAMA-produktene du trenger

På vegne av idrettslaget ditt handler du frukt og grønt (og andre produkter fra BAMA som for eksempel smoothie, juice, ferdigsalater, osv.) til ordinær pris i en av butikkene hvor BAMA leverer. Skal dere ha et større arrangement, så husk å si ifra til butikken en ukes tid i forkant av arrangementet slik at varer kan forhåndsbestilles. 

Butikkene BAMA leverer til er:

Bunnpris*
Joker
Kiwi
Meny
REMA 1000
Spar

*Gjelder kun Bunnpris i Møre og Romsdal og butikker i Sogn og Fjordane og Oppland.

2. Krav til kvitteringer og fakturagrunnlag

  1. Kvitteringen må vise spesifisert kjøp av BAMA-produkter.
  2. Dersom det er mer enn 1 kvittering eller flere poster på en kvittering som ikke er BAMA-produkter, må det legges ved en summering av kvitteringene/BAMA-produkt postene som igjen viser til nummererte fakturaer.
  3. Sørg for signatur fra leder i Idrettslaget samt stempel (om klubben har det) på alle kvitteringene.
  4. Fyll ut fakturagrunnlaget digitalt. 
  5. Vi refunderer ikke kvitteringer som er over ett år gamle.

3. BAMA refunderer 60 %

BAMA refunderer 60 % av kvitteringen for BAMA-produkter, til idrettslagets bankkonto når retningslinjene ovenfor er fulgt. NB! Kontoinnehaver må stemme overens med klubbens navn.