Laksefilet og brokkoli med parmesan
Tags:
Rødt og grønt, sunt og godt!
Ingredienser for 20 personer
Laksefilet
- 1,6 kg laksefileter
- olje, litt til steking
- salt og pepper, etter ønske
Brokkoli med parmesan
- 2 stk brokkoli
- 50 g parmesanost
- rapsolje, til steking
- salt, etter ønske
Tilberedning
Laksefilet
1. Del fisken i porsjoner på 80 gr og legg den på smurte stekebrett.
2. Krydre med salt og pepper og la fisken stå kaldt med krydret i 20-30 min.
3. Bak laksen på 80°C kombidamp i 10-15 min. Anrett så på fat med brokkoli.
Brokkoli med parmesan
1. Kutt brokkoliblomsten i buketter og del stilken i biter. Huske å skrelle stilken først.
2. Kok brokkolien i godt saltet vann. La den så renne av seg og vend den i litt olje.
3. Smak til med salt og ha over høvlet eller revet parmesan.