Norsk sesong
Her finner du oversikt over norske bær og grønnsaker som er i sesong i august i Øst.
-
Agurk
-
Aksel
-
Ariele
-
Aroma
-
Aspargesbønner
-
Asterix
- Basilikum
-
Berber
-
Bladpersille
-
Blomkål
-
Blåbær
-
Bringebær
-
Brokkoli
-
Brokkolini
-
Chioggiabeter
-
Crispisalat
-
Dill
-
Discovery
-
Edelløk
-
Epler
-
Finnskogpotet
-
Folva
-
FåriKål-Kål
-
Gravenstein
-
Gresskar
-
Grønnkål
-
Gul løk
-
Gule beter
-
Gulrot
-
Hjertesalat
-
Hodekål
-
Hvite beter
-
Isbergsalat
-
Jordbær
-
Julyred
-
Juno
-
Kinakål
-
Kirsebær
-
Klasetomat
-
Kruspersille
-
Kålrot
-
Lilla gulrot
-
Malwina jordbær
-
Mandelpotet
-
Mini plommetomater
-
Moreller
-
Morenepotet
-
Nepe
- Oregano
-
Pastinakk
-
Pepperrot
-
Persillerot
-
Plomme
-
Purre
-
Rabarbra
-
Reddik
-
Regnbue gulrot
-
Rips
-
Romanesco
-
Rosenkål
-
Ruccula
-
Runde sukkererter
-
Runde tomater
-
Rutt
-
Rød Aroma
-
Rød gulrot
-
Rød og grønn lollo
-
Rød Skjærgaardsløk
-
Rød spisskål
-
Rødbeter
-
Rødkål
-
Rødløk
-
Salatløk
-
Sellerirot
-
Sjalottløk
-
Skjærgaardsløk
-
Små gule poteter
-
Snittebønner
-
Solbær
-
Solist potet
-
Sommerkål
-
Spinat
-
Spirer
-
Spisskål
-
Squash
-
Stangselleri
-
Stikkelsbær
-
Summerred
-
Svartkål
-
Sylteagurk
-
Urter
-
Voksbønner
-
Vårløk
-
Økologisk agurk
-
Økologisk blomkål
-
Økologisk brokkoli
-
Økologisk cherry klasetomat
-
Økologisk gulrot
-
Økologisk hjertesalat
-
Økologisk hodekål
-
Økologisk isbergsalat
-
Økologisk kålrot
-
Økologisk pastinakk
-
Økologisk potet
-
Åkerø
Øst
Østlandet er et stort område, både arealmessig og klimatologisk. Forskjellene mellom kystområdene i sør og de indre områdene i nordøst er store, spesielt om vinteren og våren.