Denne oppskriften passer ikke bare til tacos, men til det meste av stekt kjøtt. Server det gjerne til varmmaten, maiskremen kan du også brukes i salatbaren.
40 porsjoner
Maiskrem
10 stk maiskolbe event. 1 boks hermetisk mais
1 l fløte
1 dl XV olivenolje
Slik gjør du
- Bruk ferdig kokt maiskolbe eller kok fersk maiskolbe mør i vann med litt smør. Hermetisk maiskorn kan også benyttes.
- Skjær av frøene på maiskolben og kok de med fløte i en kjele i ett par minutter.
- Kjør alt i blender til en krem og smak til med salt og pepper.
Nydelig til svin, men også kylling og ande tacos.
Bakt løksalat
30 stk løk
½ l XV olivenolje
2 bunter persille
Slik gjør du
- Skrell løken slik at den holder seg hel og del den i 4 tykke skiver på tvers i ringer.
- Brenn den ene siden på løkskivene i en tørr panne til den er mørk brun. Legg ringene i en langpanne, ha på litt salt og pepper og hell over halvparten av olivenoljen.
- Bak løkringene i ovene på 180 grader i 12 minutter. Klem lett på ringene slik at de går fra hverandre og ha de i en bolle med resten av oljen og finhakket persille. Smak til med salt og pepper.
Perfekt til alle tacos med stekt kjøtt.