Signerer ny avtale med Norske Kokkers Landsforening

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Signerer ny avtale med Norske Kokkers Landsforening

BAMA Storkjøkken fortsetter som hovedpartner og leverandør for kokkelandslagene.

Norske Kokkers Landsforening rommer mye, men de er kanskje mest kjent for De Norske Kokkelandslagene.

Her kan de skilte med både junior- og seniorlandslag samt community catering. Community catering er konkurransebegrep som dekker personalrestauranter, kantiner, institusjonskjøkken og catering

BAMA Storkjøkken har nå sikret seg fire nye år i manesjen.

Det innebærer at de skal levere frukt, grønt, vilt og sjømat til De Norske Kokkelandslagenes treningssamlinger og konkurranser.

– Vi har samarbeidet med NKL i en årrekke, og de er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Det er svært gledelig at vi nå går for fire nye år, sier Bent Andersen, administrerende direktør i BAMA Storkjøkken.

Samarbeidet med NKL gjør at Storkjøkken kan benytte noen av landets beste kokker både i produktutvikling og i ulike konsepter ut mot markedet. 

I verdenstoppen
Norge er virkelig i verdenstoppen. Seniorene er regjerende olympiske mestere, mens juniorene tok sølv i siste OL, som ble arrangert i Stuttgart i februar i år.  

De siste seks årene har både juniorer og seniorer trent på landslagskjøkkenet ved Nyland Syd.

Oppgradering på gang
For å sikre optimale treningsfasiliteter frem mot store mesterskap, Culinary World Cup i 2022 og IKA Culinary Olympics, er det flere oppgraderinger på gang på BAMA Storkjøkken sitt landslagskjøkken. Her er NKL involvert, og bidrar med sin kunnskap og erfaring.

NKL er glade for at BAMA Storkjøkken vil bidra til stabilitet, langsiktighet og kvalitet, som skal danne grunnlag for nye toppresultater. Avtalen skal også bidra til å øke rekrutteringen til kokkefaget og skape interesse for håndverket og dets verdiskapning, understreker president i NKL Kim-Håvard Larsen.