Om oss

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Om oss

Vi er riktignok den største leverandøren av frukt og grønt i Norge, men vi anstrenger oss kontinuerlig for å være spesielt tilgjengelige, og gi spesielt god service.

Hvem er vi?

BAMA Storkjøkken er ledende innen markedsføring og distribusjon av frukt og grønt. De senere årene har vi gjennom merkenavnet Køltzow beriket sortimentet med sjømat og viltkjøtt. Storkjøkkenmarkedet omfatter hoteller, restauranter, catering og offentlig sektor og bedriftsmarkedet. 

Vi ønsker å vise at vi har både et stort hjerte og en stor hjerne. Med hjerte mener vi at vi har lidenskap for jobben vår, for gode råvarer og for de som skal gi råvarene et godt hjem. Med hjerne mener vi at vi alltid skal suge til oss mest mulig kunnskap og kompetanse, for så å dele den broderlig med våre venner. Vi skal ansette de dyktigste folkene og vi skal være den smarteste i klassen når det gjelder å tilrettelegge og skreddersy løsninger for hver eneste en av dere.

Hvem er du?

Vi selger frukt og grønt, samt sjømat og vilt over hele Norge til bedriftsmarkedet, offentlig sektor, HoReCa og servicehandelen, med andre ord til de ulike profesjonelle markedene. De ofte svært så ulike profesjonelle markedene. Gjennom Augusta Arnesen er vi gourmetleverandør av frukt og grønt i Stor-Oslo, og gjennom jobbfrukt.no leveres fruktkurver over hele landet. Det er forskjell på folk, og forskjell på bransjer og bedrifter, og dette må vi ta hensyn til. Vi som ønsker å få kundene våre til å forstå forskjellen på 25 ulike typer tomater, bør være i stand til å behandle kundene våre minst like individuelt.

Sunnere, friskere og smartere.

Det er slik vi vil være. Vi skal gi de beste rådene, være autoriteten innenfor fagfeltet vårt. Vi skal ha høyde under taket, bredde i sortimentet og dybde i kompetansen. Vi skal våge å tilby nye ideer og konsepter. Vi ønsker å bli så godt kjent med deg og dine ønsker og behov at vi alltid kan levere det du trenger – og vel så det. 

Våre kundesegmenter

HoReCa

Våre avtaler med hoteller, restauranter og cafeer handler bl.a. om kvalitet og lønnsomhet; faste leveringsavtaler, sunn kjøkkenøkonomi, mindre svinn, kompetanseheving og kursing om salatbar, miljøbevissthet m.m. Vi har også utviklet skreddersydde serveringskonsepter for flere hotellkjeder.

Bedriftsmarkedet

Mye av det samme som for HoReCa. Råvarekvalitet og faste leveringsavtaler er viktig. Vi gjennomfører kantinekursing og annen kompetansestøtte.

Offentlig sektor

Her er det mye fokus på pris og kjøkkenøkonomi, men også gode råvarer og faste leveringsdager. Vi lager kurs tilpasset de enkelte målgruppene, og deltar hvert år på ulike messer. Vårt motto er mat som medisin.

Servicehandel

Her kommuniserer vi tidvis direkte med forbrukeren, og kjører kampanjer i kiosker og bensinstasjoner. Vi utvikler serveringskonsepter som består av fersk mat, drikke eller ferske råvarer.

Ønsker du å bli kunde?

Dersom du ønsker å bli kunde av oss, vennligst klikk her.