Mai blomster

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Mai blomster

Informasjon om sortiment og bestillingsfrister for mai ukene. OBS! Bestillingsfrist til 17.mai: 29/4. Lykke til med blomstersalget!

imageoj0nn.png

I denne perioden er det fokus på buketter, roser og potteplante i vårlige farger. Gavebuketter i 2 ulike størrelser til 199 og 299. Det kommer også 10pk premiumroser sesongvariant i ny vårlig fargekombinasjon som går fra uke 17-20, samt sesongens potteplante.

Denne perioden er det fokus på fylte ildtopp i kurv med sommerfugl Dette er et produkt som tåler tørke og holder lenge hos kunden. Fine gaveprodukter for kundene å ta med både til seg selv og som enkelt gave.

imagep3rtq.pngimagej4nef.pngimageshjyd.pngimagebxwht.png

 

imagexl88v.png

imageo0zna.png

 

 

image13t5.png

I denne perioden er det fokus på 17.mai med flotte maibuketter i 2 ulike størrelser til 199 og 299 inkludert flagg eller sløyfe. Det kommer også 10pk premiumroser sesongvariant i ny fargekombinasjon  i rosa, hvit og rød, samt sesongens potteplante.

Denne perioden er det fokus på potteplanten Campanula 17cm i kurv med sløyfe. Superlekkert produkt som vi har stor tro på og er lett for kundene å ta med både til seg selv og som enkelt gave. Viktig å huske å vanne denne planten! Det er fokus på få varetyper, men volum av de vi har fokus på.

image5mq17.pngimagexhdy.pngimage1ktny.pngimageyt09.pngimageqnltg.png

imagexxveg.png

 

imagehhv3h.png

image0kp4.png

NB! Bilder på produktvisning er bare eksempelbilder. Utseende vil variere etter sessong!