BAMA Kupp

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

BAMA Kupp

Gjør et kupp i uke 3 og 4 og få opp til 10% rabatt på alle våre spiseklare supper, Amalfi-sitron, Rossinyol Appelsin, Rød Grapefrukt og Torskefilet.

 

Hva er BAMA Kupp?

BAMA Kupp er sesongprodukter av god kvalitet til rabatterte priser. Rabattene gis til utvalgte produkter i gitte uker i løpet av en måned. Her kan penger spares, så følg med og gjør et kupp!

I uke 3 og 4 gir vi rabatter på alle våre spiseklare supper, Amalfi-sitron, Rossinyol Appelsin og Rød Grapefrukt og torskefilet.

Ferske spiseklare supper

Alle våre spiseklare supper er kokt på rene råvarer og trenger kun 10 min i kjelen før de er klare til servering. Ferske grønnsaker, buljong, krydder og noen steder fløte. Her finnes ikke tegn til palmeolje eller MSG.

Rossinyol appelsinen

Er en appelsin av svært høy kvalitet. De dyrkes og pakkes litt sydøst for Valencia i et fordelaktig mikroklima. Rossinyol appelsinen har et høyt brixnivå (sukkerinnhold) som gir den en ekstra god smak. Dette er et resultat av dens vekstforhold i et godt jordsmonn, med gode solforhold og optimale temperaturer. 

Rød grapefrukt:  Sunrise og Star Ruby

Her har det skjedd en positiv utvikling i smaken! Sunrise og Star Ruby er søtere, mindre bitre og bedre balanserte røde grapefrukter. Vi får de beste grapefruktene fra spesielt utvalgte plantasjer med ekstra gode vekstforhold for grapefrukt. De er saftige og egner seg svært godt til juicing eller i båter som nytes naturell.

Amalfi-sitron

Dyrket og håndplukket i de bratte åsene langs Amalfikysten av Italia. Amalfi-sitronen gjenkjennes av sitt tykke skall, intense aroma og saftighet. De blir ikke «avgrønnet», og du vil derfor kunne oppleve at sitronene kan ha et grønnskjær, men fruktene er likevel helt modne! De er ikke økologiske, men på grunn av at de ikke etterbehandles med voks eller soppmidler etter høsting, kan skallet benyttes i matlaging. Denne sitronen blir regnet som en av de aller beste sitronsortene og tilgangen er meget begrenset. 

Torskefilet uten skinn

Torskefileten veier ca 500 gr per filet og er tørrpakket i kasser på 5 kg. En flott råvare!