Bendit smoothie

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Bendit smoothie

I løpet av sommeren har det skjedd fantastiske endringer i de populære Bendit-smoothiene. Et nytt, friskt design og en lengre, slankere flaske gjør dem enda mer tiltalende for kresne forbrukere. Men det viktigste er jo det som er inni, ikke sant?

Vi har videreutviklet oppskriftene våre slik at de er de beste og mest smakfulle smoothiene du får tak i. Vi har kuttet i karbohydratene og økt i protein, fiber og smak. Vår smoothie er laget av hele, moste frukter og naturlig fruktjuice som ikke er fra konsentrat. Et glass Bendit smoothie er det perfekte mellommåltidet når du fortjener litt ekstra, eller før og etter trening! Vi snakker ren frukt på flaske. En flaske gir deg 1 av 5 om dagen. 

Bendit bringebær & jordbær smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av eple, bringebær, jordbær, banan, blåbær og appelsin. Nettoinnhold: 250 ml eller 750 ml.

Bendit ananas & mango smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av mango, ananas, banan, eple, pasjonsfrukt og appelsin. Nettoinnhold: 250 ml eller 750ml.

Bendit acerola & solbær smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av druer, eple, banan, acerola og solbær. Nettoinnhold: 750 ml.

Bendit guava & gojibær smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av appelsin, banan, guava, mango og gojibær. Mettende og god – helt uten eple! Nettoinnhold: 750 ml.

Bendit blåbær & eple smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av eple, druer, banan, blåbær og solbær. Nettoinnhold: 250 ml.

Bendit mango og pasjon smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av eple, mango, banan, pasjonsfrukt og appelsin. Nettoinnhold: 250 ml.

Kiwi & eple smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av eple, kiwi, ananas, drue, lime og spirulina. Nettoinnhold: 250 ml.

Bendit mango & gulrot smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av eple, gulrot, mango og pasjonsfrukt. Mettende og god – og uten banan! Nettoinnhold: 250 ml.

Alle flaskene er pakket i resirkulerbar plast (PET).