Ferske nyheter!

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Ferske nyheter!

Våren er i anmarsj og det betyr også at vi lanserer noen ferske nyheter.

Denne uken lanserer vi ikke mindre enn åtte ferske nyheter til glede for både kokker og gjester.

Hjertesalat er litt søtere og sprøere enn romanosalat. Salaten har delikat, lys farge, sprø konsistens og mild smak. Salaten egner seg godt som basis til sidesalater eller som basis i lunsjmåltider og småretter. Bland den gjerne med grønn baby leaf mix, og få en gourmetpreget salat med mange ulike smaker. Grovkuttet Hjertesalat er ferdig vasket og kuttet, alt hva hjertet begjærer.

Salatbar basis er en ny blanding ferdig vasket salat bestående av grovkuttet isbergsalat, friséesalat, radicchio rosso, finstrimlet rødkål og kinakål. Salatbar basis er spesielt laget som tilbehør til grillprodukter og som et basisprodukt i salatbuffet. En robust blanding med kjente smaker, mild og lyse, sommerlige farger. Den kan benyttes som den er eller pyntes med ekstra grønnsaker og salatgarnityr. Denne salatnyheten vil danne en sunn basis i din kjøkkenøkonomi!

Grønnkål Mix er en ferdig vasket og kuttet blanding av 5 supergrønnsaker; grønnkål, hodekål, rødkål, rødbet og gulrot! Dette er en robust og fargerik blanding med mange bruksområder. Den egner seg like ypperlig til varmebehandling og woking, som råkostsalat, i smoothies eller som garnityr. Blandingen holder seg frisk og innbydende lenge og passer derfor godt til buffet. En sunn og smaksrik blanding som både du og dine kunder helt garantert setter pris på!

Bulgur salat er en herlig blanding av marinert og kokt bulgur laget spesielt til buffeer, salatbarer eller som ingrediens i andre salater. Bulgur gir god metthetsfølelse og har en mild og god smak som kan minne litt om hasselnøtter. Bulgur lages av durumhvete, og stammer opprinnelig fra Midtøsten, Kaukasus og området rundt Middelhavet.

Fersk og kaldrørt Thousand Island dressing – den kjente og populære smaken gjort enda bedre! Nå kommer klassikeren i oppgradert versjon. BAMA FERSKE dressinger er dressinger av høy kvalitet. En skånsom produksjonsprosess uten varmebehandling og kvalitetsråvarer som fersk yoghurt og hvitvinseddik kjennes på smaken. Benytt FERSK Thousand Island dressing som hamburgerdressing, i coleslaw, eller som tradisjonell salatdressing. Kjent smak som treffer en stor brukergruppe og som garantert vil begeistre!

Frukt i shaker- vi lanserer også tre varianter med kuttet og spiseklar frukt i hendig shaker. Bendit fruktshaker er en ypperlig nyhet når du er småsulten eller bare har lyst på noe sunt og godt. Shakeren inneholder praktisk gaffel i tillegg til frukt, og er designet slik at den er enkel å holde og lett å sette fra seg i koppholder. Et ypperlig produkt å servere alle som er på farten.