God helse

Hovedinnhold Hovedmeny

Grunnet planlagt vedlikehold vil siden være nede mellom kl. 00 - 04 natt til lørdag 27. april.

Tilbake til Tema

God helse

Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uansett alder.


Vi skal bidra til å nå målet «5 om dagen». Vi jobber for å øke andelen frukt, grønt og sjømat i nordmenns daglig kost. Det gjør vi gjennom økt tilgjengelighet og brukervennlighet f.eks. ved frukt/bær på bensinstasjon, skolefrukt og ferdig bearbeidede produkter tilHORECA. Satsningene skal gi en forbruksvekst på frukt og grønt og sjømat, i skole, jobb og i HORECA. Veksten måles opp i mot nasjonale veksttall. Internt skal vi øke kunnskap om eget bærekraftarbeid gjennom e-læring.

"Vi i Fazer Food Services har økt grøntandel som et av våre viktigste satsingsområder, eller «Green is the new Black» som vi liker å kalle det. Vi ser, gjennom vårt samarbeid med GreenNudge i kampanjer og opplæring av vårt restaurantpersonale, at våre gjester spiser mer grønt og sunnere enn noen gang, samt at vi med dette også får reduserte råvarekostnader."  - Sidsel Rygh Trodal, Administrerende Direktør, Fazer Food Services AS