Håndplukkede jordskokk fra Gyda gård

Hovedinnhold Hovedmeny

Lørdag 10. mai fra 00.00 til 04.00 gjennomføres planlagt vedlikehold av netthandel, og kan i perioden oppleves som ustabil.

Tilbake

Håndplukkede jordskokk fra Gyda gård

Hos Sigurd Strand Pedersen på Gyda gård utføres det et godt gammelt håndverk og tradisjonelle metoder beholdes for å skape de gode matopplevelsene.

Noen av de beste spisestedene og kokkene i landet kjenner Sigurd og hans fantastiske råvarer. Han er kjent for å bevare gamle tradisjonelle metoder, som gjør hans råvarer så unike.

De er både ulike og unike, der de har vokst opp i et vestvendt og solfylt miljø i Rogaland, rett ved sjøen Riskakverven, eller i Romsadalen. 

Jordskokken er roten til mye godt! Som puré, smørdampet eller fløtegratinert hever den måltidet til gastronomiske høyder.

Jordskokk er tilgjengelig i januar, februar, mars, april, mai, juni, september, oktober, november, desember.

Produkter