Håndplukkede jordskokk fra Gyda gård

Hovedinnhold Hovedmeny

Grunnet planlagt vedlikehold vil siden være nede mellom kl. 00 - 04 natt til lørdag 27. april.

Tilbake til Tema

Håndplukkede jordskokk fra Gyda gård

Hos Sigurd Strand Pedersen på Gyda gård utføres det et godt gammelt håndverk og tradisjonelle metoder beholdes for å skape de gode matopplevelsene.

Noen av de beste spisestedene og kokkene i landet kjenner Sigurd og hans fantastiske råvarer. Han er kjent for å bevare gamle tradisjonelle metoder, som gjør hans råvarer så unike.

De er både ulike og unike, der de har vokst opp i et vestvendt og solfylt miljø i Rogaland, rett ved sjøen Riskakverven, eller i Romsadalen. 

Jordskokken er roten til mye godt! Som puré, smørdampet eller fløtegratinert hever den måltidet til gastronomiske høyder.

Jordskokk er tilgjengelig i januar, februar, mars, april, mai, juni, september, oktober, november, desember.

Produkter