8356-25: Kveitefilet Sterling av 3-5 kg. fisk.
8356-40: Kveitefilet Sterling av 5-7 kg. fisk.
Begge kommer i 5 kg. pappkartong.
Prisene finner du i vår netthandel eller i din kjedes innkjøpsportal.
Behandlet med omtanke
Den helt spesielle Sterling-kveita er oppdrettet i de kalde, klare og dype fjordene i Ryfylke og er blitt en favoritt i restauranter over hele verden. Det stelles godt med kveita i fire til fem år før den endelig er klar for servering. Velger du Sterling kveite kan du være trygg på at du får fisk av ypperste kvalitet og som det ligger mye omtanke bak.
Gudefisken
Kveita er faktisk den største beinfisken i norske farvann, og har fra gammelt av fått tilnavnet «gudefisken». Den ble nemlig betraktet som en legemliggjøring av den kloke, vennlige og blonde guden Balder.
"Sterlingkveita trives særdeles god i de dype fjordene i Ryfylke. Her har vi krystallklart og kaldt vann. Jeg er stolt av å kunne levere et klasseprodukt!" - Administrerende direktør, Magnus Skretting.
Sunn og smakfull gourmetfisk
Sterling kveite er full av vitaminer og proteiner. Den har en jevn, tykk filet og en beinstruktur som er enkel å fjerne. Den har også god holdbarhet når den oppbevares ved riktig temperatur. Det er en fantastisk matfisk som holder en meget høy kvalitet. Kjøttet er fast, hvitt og aromatisk og har en rekke anvendelsesmuligheter.
Stekt kveite med skalldyrsaus.
Bilde: Norwegian Seafood Council.