Viktig informasjon

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Viktig informasjon

Korona-pandemien har dessverre rammet storkjøkkenmarkedet hardt og vi gjør nå en rekke rekke tiltak, for å sikre leveranser av de viktigste råvarene i Norge i tiden som kommer.

    

BAMA har et samfunnsansvar for å sikre tilførsel av viktige råvarer i Norge. Av den grunn gjør vi i Bama Storkjøkken en rekke tiltak, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger, for å sikre fremtidige leveranser.   

Varesortement

Fra uke 12 vil det bli opprettet et begrenset varesortiment samtidig som vi vil jobbe aktivt for å ha tilgjengelige råvarer i alle viktige varegrupper. Vi ber deg om å følge nøye med i vår netthandel for oppdatert sortiment. 

Bestillingsfrister

Enkelte bestillingsfrister endres, en del av våre bearbeidede produkter blir bestillingsvarer og leveringsvinduer vil endres som følge av færre leveranser og sammenslåing av kjøreruter.

Husk å stoppe fastbestillinger du ikke skal ha

På grunn av koronaviruset må dessverre mange av våre kunder holde stengt. Dette fører til at flere av våre sjåfører kommer til lukkede dører.

Holder dere stengt, og ikke trenger deres vanlige fastbestillinger?
​Husk å stoppe fastbestillinger du ikke skal ha. Vi minner om at dette er kundens eget ansvar å stoppe egne fastbestillinger.

Vi anbefaler videre å følge med her på våre nettisder hvor vi løpende vil publisere relevant informasjon. Det vil også bli sendt ut nyhetsbrev fortløpende. 

Kontakt mellom selgere og kunde 

For å forebygge smittespredning vil det bli begrenset direkte kontakt mellom selgere og kunde, som et tiltak for å sikre minst mulig spredning av korona-viruset i samfunnet. Vi følger derfor opp kunder viatelefon og mail for å yte den beste servicen vi kan i denne situasjonen.  

Behov for påsmurt? 

Vi tilbyr enkeltpakkede sandwicher, baguetter, burritoer og wraps, i tillegg til salater. Dette er gode løsninger som reduserer smittefare. Se utvalget her.

Vi anbefaler videre å følge med her på våre nettsider hvor vi løpende vil publisere relevant informasjon. Det vil også bli sendt ut nyhetsbrev fortløpende. 

For ytterligere informasjon og spørsmål, ta kontakt med kundeservice lokalt.