Nyheter januar 2020

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Nyheter januar 2020

I januar lanseres fire nye spennende produkter - ferske og klare til bruk.


Prøv vår nye Sous vide-behandlede eplevinaigrette, syltet rødløk i terninger, potetsalat av mandelpoteter blandet med oliven og kapers, eller en spennende grønnsaksmix bestående av gulrot, hodekål, pastinakk og grønnkål.

Bondens grønnsaksmix

Tilbered Bondens grønnsaksmix i ovn med litt olje og krydder etter eget ønske. Passer som tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling.

Varenummer 6702-34
Enhet 6 x 700 gram
Ingredienser Gulrot, hodekål, pastinakk, grønnkål
Holdbarhet 11 dager fra produksjon

Potetsalat

Mandelpoteter som er delt i to, blandet med oliven og kapers, som er klar til bruk. Tilsett gjerne grønne bønner, sukkererter eller ruccula. Passer utmerket som tilbehør til fisk, kjøtt og kylling.

Varenummer 6005-94
Enhet 8 x 2,5 kg.
Ingredienser: Mandelpoteter med skall (71 %), oliven, olivenolje, kapers, vann, antioksidanter (sitronsyre, natriumdisulfitt.
Allergener Sulfitt
Holdbarhet 55 dager fra produksjon

Syltet rødløk

Rødløk i terninger som er syltet og sous vide behandlet, klar til bruk. Passer som tilbehør til det meste, prøv den som topping på burger, gryterett eller suppe.

Varenummer 6587-06
Enhet 10 x 1 kg.
Ingredienser Ternet rødløk (85 %), sukker, eddik, havsalt.
Holdbarhet 28 dager fra produksjon.

Eplevinaigrette

Sous vide-behandlet Eplevinaigrette som er klar til bruk. Passer fint som tilbehør til kjøtt, fisk og kylling.

Varenummer 6592-07
Enhet 10 x 1 kg.
Ingredienser Eple (61 %), olivenolje, sukker, eddik, havsalt.
Holdbarhet 28 dager fra produksjon

Nyheter januar 2020.pdf