Nyheter uke 18

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Nyheter uke 18

1. mai lanserer vi syv nyheter som tar grillmåltidet til nye høyder – raskt og enkelt! Overrask dine gjester med litt ekstra godt tilbehør i sommer.

 

Pommes Frites rå

Ferdig vasket og kuttet 10 x 10 mm rå strips av spesialpoteter egnet til fritering. Gir perfekt sprø og fersk pommes frites! Potetene har polert skall som gir et røft og rustikt preg. Et suverent tilbehør til sommerens grillmeny.

Potet Bistro med skall sous vide 

Sous videbehandledepoteter i tøftkutt på 15 x 20 mm. Vend potetene inn i olje og ha på ønsket krydder før de stekes raskt i ovnen. Perfekt tilbehør til grillmat eller på din buffet.     

Søtpotet Frites rå

Nå kan du servere søtpotet frites til dine kunder! Sunt og veldig godt både som tilbehør til grillmat og som snacks. Produktet er ferdig vasket og kuttet i 10 x 10 mm rå strips av søtpotet uten skall. Blir garantert en smaksvinner hos dine gjester!

Søtpotet Bistro rå

Rå søtpoteter i tøftkutt på 15 x 20 mm uten skall. Vend søtpotetene inn i olje og ha på ønsket krydder før de stekes i ovnen.  Sunt og godt tilbehør til grillmat og på din buffet.  En enkelt og rask måte å variere tilbehøret på og å tilby noe ekstra til dine gjester.

Fersk Coleslaw

Endelig får du en fersk og frisk coleslaw med friske og sprø grønnsaker som gir et selvlaget preg. Coleslaw består av finstrimlet hodekål og gulrot som er blandet med crème fraîche, majones og med hint av dijonssennep. Server den ferske og sprø coleslawen til hamburgeren, grillmaten eller som valgfritt tilbehør på buffeten – en garantert suksess. 

Quinoa gylden sous vide

Nå får du ferdig sous vide behandlet quinoa klar til bruk. Quinoaen er smaksatt med gurkemeie som også gir den et delikat og gyllent utseende. Quinoa er svært næringsrikt, glutenfritt og med en nøttaktig og god smak. Server den varm eller kald som tilbehør til grillmat, på buffeten eller i salatbaren!

Fersk Guacamole

Nå får du fersk guacamole med fantastisk fersk og frisk smak med hele 95 % avokado! Ingen kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere, kun naturlige ingredienser. Guacamolen er hhp prossessert, det vil si konservert ved trykkbehandling som gjør at avokadoen bevarer sine næringsstoffer, friske farge, konsistens og den gode, naturlige avocadosmaken. Guacamole er naturlig tilbehør til all meksikansk mat, men er også godt tilbehør all grillmat som f. eks grillet laks.