SMAK 2017

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

SMAK 2017

SMAK 2017 er i gang på Norges Varemesse i Lillestrøm og vi er på plass med masse spennende produkter og en splitter ny stand!

 

Hva skjer på BAMA Storkjøkken standen?

Kom innom stand nr. E02-08 hvor du finner de gode smakene og de flotte råvarene. Vi gleder oss til å vise dere alle våre nylanseringer, det spennende som kommer og ikke minst de gode klassiske råvarene.

De store nyhetene

Ta turen innom oss tirsdag kl.12 og kl.14, onsdag og torsdag kl.12, kl.14 og kl.16 eller fredag kl.11 og kl.13 for å se årets store nyheter bli presentert. Her blir det mye spennende både å se og smake...

Fra land og fra vann

Er du opptatt av fisk og vilt er vår stand stedet å besøke. Her vil du få smake på de gode råvarene både fra land og fra vann. Kan vi friste med stekt torsk flaket med grønn ertepure, brunet soyasmør og en salat med spirer? Eller hva med litt vilt med sellerirot pure, soyasmør og granateple? 

Det eksotiske

Vi er glade i de eksotiske smakene og de spennende råvarene. Har du noen gang smakt søt pasjonsfrukt? Eller hva med å få granateple ferdig renset på boks? Dette er bare noe av råvarene vi tar med fra Nature`s Pride. 

Det skal være Kort & Godt

Selv om det er vinter glemmer ikke vi de lokale norske råvarene. Hos oss vil du finne sesongens fristene grønnsaker som blant annet rosettkål fra Vang gård, regnbue gulrøtter fra Hegsvold gård og beter fra Hasle gård. Sistnevnte er også en av hovedråvarene under Årets grønne kokk. Kom å se dette og mye mer fra våre Kort & Godt bønder!

Stolte sponsorer

Under årets Smaks-messe arrangeres det flere konkurranser og vi er stolt sponsor av:

Nordic Chefs team Challenge, onsdag 8.februar - Dette blir utvilsomt et av høydepunktene under Smak2017. Tre landslagskokker fra de fem nordiske landene vil konkurrere om seieren ved bruk av nordiske råvarer som utgangspunkt. Vi stiller med grønnsakene, og det er vår egen kollega Kjetil Gundersen som er den norske dommeren og hoveddommer under konkurransen.

Årets grønne kokk, 10.februar - Det grønne er i fokus under Årets grønne kokk 2017. Her skal deltakerne lage en fire retters meny for tolv personer hovedsakelig bestående av frukt og grønt. Målet med konkurransen er å sette fokus på de grønne råvarene og inspirere til økt bruk av frukt og grønt. Vi er en av sposorene av frukt og grønt, og vår kollega Harald Osa er hoveddommer i konkurransen.

 

Vi sees på Smak 2017 7. -10. februar!