Smaken av verden

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Smaken av verden

Mandag 14.oktober lanseres Smaken av verden. Vi har plukket ut de aller beste råvarene, fra de aller beste produsentene rundt om i hele verden, og vi ønsker å formidle deres helt unike historier. Smaken av verden løfter frem fantastiske råvarer som ikke dyrkes i Norge, eller når de ikke er i sesong her hjemme. Slik kan vi gi vi deg håndplukkede råvarer fra der de er best til enhver tid.
Hvor på kloden dyrkes de aller beste råvarene akkurat nå? I BAMA Storkjøkken stiller vi oss dette spørsmålet hele tiden, og med lang erfaring og dyktige leverandører i alle verdensdeler finner vi svarene raskt.

Vi vet nøyaktig hvilke uker de indiske mangoene er på sitt beste, når sitronene på Amalfikysten er klare til å høstes, og om Rossinyolappelsinene har oppnådd den perfekte kombinasjonen av sødme og syrlighet. Men like viktig er det at vi kjenner menneskene som dyrker disse fantastiske råvarene:

BAMA har i lang tid samarbeidet med bønder som setter sin ære i å levere det aller beste – det vi kaller smaken av verden.

Smaken av verden lanseres 14.oktober 2019, og alle de unike produktene blir da tilgjengelig for bestilling.

Les mer og se hele produktsortimentet her.

 

Foto: Øivind Haug

Klikk her for å laste ned sesongkalender.