Sommerstemning med plommer og meloner

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Sommerstemning med plommer og meloner

Sommeren har virkelig meldt sin ankomst, og friske frukter frister i varmen. Frisk opp salater og buffeer med meloner og plommer. Kampanje i uke 26 og 27.


Plommer

Plommen, med sine vakre variasjoner i blått, gult og rødt skall, er den fryd for både øye og gane. Av form kan plommen være rund eller oval og størrelsen kan variere mye mellom de ulike sortene. De største kan bli på størrelse med et eple, et lite eple riktig nok. Smaken er søt, mild, aromatisk og varierer fra sort til sort. Umodne plommer har som oftest en sur og syrlig smak i skinnet som sakte brytes ned alt ettersom plommene modnes.

For levering i uke 26 og 27 har vi Sweet Iridis og Rosesweet på kampanje. Hvis du aldri har smakt en pluot, er du inne for en godbit! Smaken er intens, og har en nydelig aromatisk smak og et saftig fruktkjøtt. Pluots har ikke den bitre smaken som du noen ganger kan finne med plommer. I stedet er smaken full av sødme. Pluots er en krysning mellom 25% aprikos og 75% plomme, og Sweet Iridis og Rosesweet er noen av de første av disse Premium variantene i den europeiske sesongen. De har en dyp rød/lillafarge og fruktkjøttet er mørkerødt. Stenen sitter fast i fruktkjøttet slik den må «spises» ren.

1910-54           PLOMME RØD PREMIUM

Meloner

Sugar Baby Gold er en ny og spennende melonsort fra Spania. Med kanarigulfargen i skallet og det lyst oransje fruktkjøttet, er dette noe som ligner på en Honey Dew på utsiden og Cantaloupe på innsiden. Med sin sprø konsistens, høye sukkernivå og deilige smak, blir Sugar Baby Gold melon naturlig søt og aromatisk i smaken. 

1724-03           MELON SUGAR BABY GOLD

I tillegg har vi også kampanje på bistrosalat, carpaccio av storfe og argentinsk villreke. 

Bistrosalat

Bistrosalat er en vasket og spiseklar salatblanding av Friséesalat, Isbergsalat, rød Lollo og Raddichio rosso. Friséesalaten som er frisk og sprø med en lett bitter smak, gir høyde og volum. Rød Lollo som er mild og aromatisk gir farge og konsistens. Den milde Isbergsalaten gir salaten saftighet og sprø konsistens. Til slutt har vi Radicchio rosso med sin lett bitre smak som tilfører Bistrosalaten spenning og karakter.

6703-79           BISTROSALAT 600 G

Argentinsk villreke

For levering i uke 26 og 27 har vi Argentinsk villreke uten skall dypfryst på kampanje. Argentinsk villreke fanges i Sør Atlanteren rundt Argentina som navnet angir. Varen sjøfryses ombord og får dermed meget høy kvalitet. Et topp skalldyrprodukt med tett tekstur, en deilig sødmefylt smak som kan minne om hummer. Når kjøttet er kokt, er det lyst hvitt med strålende rød farge.

8372-24           Villreke Argentina u/skall

Carpaccio av storfe

For levering i uke 26 og 27 har vi carpaccio av storfe på kampanje. Clare Valley Signature carpaccio er strategisk plassert i Sør-Australia. Store deler av landskapet er flatt, og er preget av enorme beiteområder og ren luft. Dyrene har god plass til beite. Storfeene får en meget delikat smak ettersom de har stor bevegelsesfrihet samt blir kornforet (GMO-fri) i den perioden de skal legge på seg fett. Det høye nivået av marmorering gir en unik kombinasjon av smak og mørhet. Kjøttet er ekstremt mykt og saftfullt, noe som absolutt fremhever smaken! 1 - 2 - 3 Tallerkenklar til servering!

8192-13           Carpaccio av Storfe 80gr/40stk

Klikk her for å komme til netthandelen eller kontakt din avdeling for mer informasjon om priser i kampanjeperioden uke 26-27.