Vårkylling, eller poussin eller coquelet som det heter på fransk, er betegnelser for kylling som er mindre enn 28 dager gamle. De kan stekes, braiseres, kokes og grilles. Disse små kyllingene kan tilberedes som vanlige kyllinger, men naturlig nok med kortere steketid.
Beregn omtrent 1 kylling per person.
Kombinere gjerne med cherrytomater, søtpotetpure og potetbåter.
8571-18: Vårkylling 400-450 gr. dypfryst (2 pk)
3015-13: Tomat cherry klase rød
Denne dyprøde og knasende tomaten er saftig, meget søt og full av smak og aroma. Cherrytomaten må serveres romtemperert, og smaker best når den er hel.
6001-47: Potet båter m/skall sv 2,5 kg.
Poteter som er vasket, delt i båter og sous vide-behandlet.
6586-02: Søtpotetpuré sv 2 kg.
Fløyelsmyk søtpotetpuré tilsmakt med litt lime. Perfekt tilbehør til and, kylling, kalkun og grillmat. Kan brukes i stedet for potet, ris eller pasta.