Sett dåhjort på høstmenyen

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Dåhjort fra Ben Rigby

Høsten har meldt sin ankomst, og det er tiden for å sette vilt på menyen.

Vi har et bredt viltsortiment, og tar blant annet inn dåhjort som er viltskutt i England, fra Ben Rigby.

Gjennom vår merkevare Køltzow kan BAMA Storkjøkken tilby et fullsortiment innen sjømat og vilt. Dette gjør at vi kan levere frukt, grønt, sjømat og vilt på samme leveranse som er bra både for deg og for miljøet.

Våre dyktige kokker har satt sammen noen gode retter med dåhjort i fokus for inspirasjon til høstens meny.

Rødvinskokt pære med gulrot, syltede kantareller og dåhjort

Smørstekt persillerot med kantarell og rødvinskokte pærer. Server med dåhjort ytrefilet og en kremet viltsaus laget på viltkraft fra Salsus.

 

​Dåhjortbuljong med rødvinskokt pære, gulrot og blomkålstilker

Kok opp og skum kraften, og kok kjøttet til det er mørt. Sil av kraften gjennom klede for å få den klarest mulig.

Tilbered og bak grønnsaker etter eget ønske. Vi har brukt rødvinskokt pære, ovnsbakt persillerot, og gul gulrot kokt med fennikelfrø. Serveres rykende varm med buljong, dillolje, fersk timian og brønnkarse.

Rødvinskokt pære med gulrot, syltede kantareller og dåhjort
​Dåhjortbuljong med rødvinskokt pærer, gulrot og blomkålstilker

Relevante produkter