De tre brødrene, Freberg dyrker lokal og håndplukket asparges på sommerøya Hvasser, ytterst i Oslofjorden. Siden 2012 har de holdt på med Hvasser Asparges, men i over 20 år har det vært dyrka asparges på disse jordene. Her på solkysten har de lange sommerdager, mye sol og et sandholdig jordsmonn som er perfekt for velsmakende asparges. Legg til havbrisen som drar inn over åkrene her ute i havgapet, og du har oppskriften for lokal, smakfull, sprø, frisk asparges av en annen verden.
Agenda:
- Kl. 08.00 Buss fra Oslo S, Trelastgata
- Kl. 10.00 Omvisning og smaksprøver dirkete fra aspargesjordet på Hvasser
- Kl. 12.00 Lunsj på restaurant Taket på Hotel Klubben i Tønsberg. Det serveres en 7-retters meny med asparges fra Hvasser
- Kl. 14.00 Avreise med buss til Oslo fra Tønsberg
- Kl. 16.00 Ankomst Oslo S, Trelastgata
For de som ikke ønsker å ta buss fra Oslo, men trenger transport avtales dette direkte med Bama Storkjøkken ved Karen Tandstad Fischer. Ta kontakt på e-post karen.fischer@bama.no eller telefon 930 01 602.
Ta med deg gode kolleger og bli med på en fantastisk inspirasjons tur til Hvasser asparges.
Det er førstemann til mølla-prinsippet, så det er bare å melde seg på!
Velkommen!