Tande Gård

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Tande Gård

12 mil sør for Trondheim på Båggåstranda i Oppdal ligger Tande Gard. Her har Olaf og Kristin Tande Solberg dyrket fjellmandel og bedrevet lammekjøttproduksjon siden 1999.

Deres poteter dyrkes 580 m.o.h i sandjord godt egnet for fjellmandel. Jordene tilhørende denne plassen ligger ved elven Driva som renner ned fra Snøhetta i Dovrefjell. Det tørre og kjølige klimaet i Oppdal gjør at fjellmandelen vokser sakte. Dette gir optimale smaksresultater på poteten. Historien til denne plassen startet i 1687, og her har flere generasjoner bodd og drevet jordbruk. Kristin og Olaf overtok gården etter Kristins foreldre.  

Produserer

POTET 15 KG MANDEL IFCO

Potet 15 Kg Folva

Beliggenhet og kontakt

Tande Gård

Tande Gård, 7340 OPPDAL

Telefon:

Mobil:

E-post: