Rivolo tomater fra Stoffels i Belgia

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Rivolo tomater fra Stoffels i Belgia

Vi er stolte av å ta inn Rivolo fra den belgiske tomatprodusenten Stoffels. Av alle de gode tomatene de produserer er den aller best, med en søt, unik smak som setter denne cherry-tomaten i en klasse for seg.

Helt naturlig dyrket; like velsmakende, fristende og sunn rett fra pakken som del av en salat, saus eller som del av et måltid.

imageuj1rf.png

Skulle du befinne deg i byen Rijkevorsel utenfor Antwerpen i Belgia og sier «tomaat» til en av de fastboende, vil vedkommende sannsynligvis smile og lede veien til Stoffels Tomato Nursery. Der finner du et ekte belgisk suksesseventyr ­– og helten i eventyret er den smakfulle tomat.

768ece64cd3144e1bb4bc6a120da628d2.jpg

Da Paul Stoffels grunnla bedriften sin bygget han den på fire kjerneverdier. Smak, innovasjon, bærekraft og kvalitet. Volumproduksjon overlot han til andre, perfeksjonisten Paul vet at kvalitet og god smak både trenger tid og oppmerksomhet. Dette var et klokt valg, nesten 25 år senere har de blitt en av de mest moderne tomatproduksjonsbedriftene i Belgia. Langt fremme på bærekraft, og ledende innen økonomisk forbruk av vann, avlingsbeskyttelse og gjødsel. 

Hos Stoffels dyrker de helten sin fremdeles. Paul, Petra og barna Sebastiaan, Pieter og Anna er alltid på utkikk etter varianter hvor enda fler fristende egenskaper gjemmer seg under det tynne skinnet – for de vet at førsteklasses smak er den beste garantien for at kunder kommer tilbake. Rivolotomaten kalles også Kongen av smak! Denne lille Cherrytomaten er fantastisk søt, crispy og delikat. Tomatene høstes på klasen og har et dypt rødt og skinnende skall. Dette er helt enkelt en delikatesse i en klasse for seg selv. Disse små smaksbombene trenger ikke mye selskap. Dyrkes i Belgia hele året om.