Løft rettene med spiselige blomster

Hovedinnhold Hovedmeny

Grunnet planlagt vedlikehold vil siden være nede mellom kl. 00 - 04 natt til lørdag 27. april.

Tilbake til Tema

Løft rettene med spiselige blomster

Fra Linnes Gård i Lier får vi et stort utvalg spiselige blomster i de vakreste farger. 

Gi menyen deres det lille ekstra med å tilføre noen spiselige blomster til rettene.

Ragnhild og Terje Nærstad er fjerde generasjon på Linnes Gård og arbeider hele tiden med forbedring og utvikling av sortimentet ut fra ønsket om å skape et moderne bæredyktig landbruk.

På Linnes Gård dyrker de grønnsaker i hele den frostfrie sesongen. I de seneste årene har de utvidet sortimentet. Siden de lanserte ruccolasalaten tilbake i 2000, er de nå oppe på 25 forskjellige varianter av salater og babyleaves, alle med helt spesielle karakteristika. Nå dyrker de også spiselige blomster. Gården er lokalisert nederst i den fruktbare Lierdalen, ned mot Drammensfjorden. Den gode jorda og det gode lokalklimaet gjør at de kan levere friske grønnsaker i en lang sesong. 

Asparges med spiselige blomster og rogn.
Laks med asparges og spiselige blomster.