Sommermeny

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Alt du trenger til sommermenyen

Vi har alt du trenger for å skape en spennende sommermeny! Utforsk det brede utvalget av våre kjøttprodukter, nøye utvalgt for å sikre den beste kvaliteten. Uansett om du bestiller kjøtt, kokkesmarte produkter eller frukt og grønt – får du alt levert på samme bil.

Visste du at BAMA Storkjøkken tilbyr et bredt utvalg av kjøttprodukter, nøye utvalgt for å sikre den høyeste kvaliteten og smaken? Vi har alt du trenger til en hel tallerken! 

Fordelen med å bestille kjøtt fra BAMA Storkjøkken

Arbeidet med produktkvalitet starter med et tett og godt samarbeid med bonden. Bøndene er revidert gjennom KSL (Kvalitetssystem i Landbruket) og må videre etterleve krav til kvalitet og dyrevelferd. Kvalitetsarbeidet knyttet til matproduksjon er omfattende og viktig, hvor det blant annet utføres daglige egenkontroller med sensoriske og mikrobiologiske tester. Du som kunde skal være sikker på en god kvalitet og trygg mat når du kjøpet kjøttprodukter fra oss. For oss er kvalitet måten vi jobber på, og resultatet vi skaper skal gjenspeile ekte matopplevelser.

Mattrygghet 

Alle anlegg har dedikerte kvalitetsressurser som har ansvar for oppfølging av programmer og mattrygget. Tett samarbeid med tilsynsorgan og kunder sikrer kontinuerlige forbedringer og et levende kvalitetssystem. En god mattrygghetskultur i alle produksjonsanlegg er grunnleggende for god produksjonsprakis og trygge produkter, som samsvarer med kundens krav og forventninger, lovverk og etablerte bransjeretningslinjer. 

Bærekraft 

Når vi snakker om bærekraft, står norsk og lokalt høyt. Utnyttelse av det norske matfat med sterke og lange tradisjoner hos bonden, ressurser og beite. Vi jobber sammen med bonden for god dyrevelferd og er nysgjerrig på hvordan utvikle og skape den beste spisekvalitet. Balanse og utnyttelse av hele dyret er viktig for en bærekraftig utvikling. 

Reduserer svinn 

Med Kokkesmarte produkter bruker vi hele råvaren og reduserer derfor svinnet for deg tidlig i verdikjeden. Resterende skall og avkapp går rett til dyrefor. Uansett fasong og størrelse utnytter vi alle råvarene i produksjonen. 

Angus burgere og kjøttdeig

Pølser

Foredlede kjøttprodukter

Storfe

Svin

Tilbehør til burgere og pølser