Tilbake
Loins av hvit fisk med chorizo, ertepure og småpotete
Ingredienser
Hovedrett
Slik gjør du det
Slik gjør du :
- Tin og krydre fisken.
- Legg de på smurt brett, pensle med olje og stek i ovn på 200 grader i ca 7 minutter.
- Bak småpotetene med litt salt og olivenolje på 200 grader i 20 minutter til de har fått et tydelig stekt utseende.
- Høvle fennikel løvtynt på mandolin og legg den kaldt vann så den holder seg sprø lengre på tallerken.
- Brokkolini kan stekes eller steames ”Al dente” etter ønske.
- Kok opp fennikelsausen med ca 1 dl melk/fløte pr liter saus.
- Smak til med pepper, salt og sitronsaft. Mikse den med stavmikser rett før servering. Ønsker du mer fylde han litt smør tilsettes.
- Varm ertepure og smak til. Kan varmes i posen eller i kjele under omrøring.
- Kutt chorizo i terninger og stek i kjele med lik mengde smør. Øse en skje av chorizo/bacon over fisken på tallerken helt til slutt.
Tips og triks:
- Bytt gjerne ut terninger av Chorizopølse med baconterninger .
Skriv ut oppskriften