Loins av hvit fisk med chorizo, ertepure og småpotete

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Loins av hvit fisk med chorizo, ertepure og småpotete

Ingredienser


Hovedrett




Pris

Pris per porsjon 17
Pris for 20 porsjoner 339

Slik gjør du det

Slik gjør du : 

 

  1. Tin og krydre fisken.  
  1. Legg de på smurt brett, pensle med olje og stek i ovn på 200 grader i ca 7 minutter. 
  1. Bak småpotetene med litt salt og olivenolje på 200 grader i 20 minutter til de har fått et tydelig stekt utseende.  
  1. Høvle fennikel løvtynt på mandolin og legg den kaldt vann så den holder seg sprø lengre på tallerken.  
  1. Brokkolini kan stekes eller steames ”Al dente” etter ønske.  
  1. Kok opp fennikelsausen med ca 1 dl melk/fløte pr liter saus.  
  1. Smak til med pepper, salt og sitronsaft. Mikse den med stavmikser rett før servering. Ønsker du mer fylde han litt smør tilsettes.  
  1. Varm ertepure og smak til. Kan varmes i posen eller i kjele under omrøring. 
  1. Kutt chorizo i terninger og stek i kjele med lik mengde smør. Øse en skje av chorizo/bacon over fisken på tallerken helt til slutt.  

 

Tips og triks:  

 

  • Bytt gjerne ut terninger av Chorizopølse med baconterninger . 

  

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter