Sprø andeconfit, selleripure og rødvinsjysaus

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Sprø andeconfit, selleripure og rødvinsjysaus

Sprø andeconfit, selleripure, rødvinsjysaus med Puylinser og syltet borretaneløk. Råkost med dijonvinaigrette og ovnsbakte timianpoteter.

Ingredienser


Hovedrett



Sprø andeconfit, selleripure og rødvinsjysaus

Pris

Pris per porsjon 63
Pris for 20 porsjoner 1261

Slik gjør du det

Slik gjør du : 

 

  1. Sprøstek andelårene i varmlufts ovn 220 grader, eller i salamander med grillfunksjon.  
  1. Varm selleripure og smak til med salt.  
  1. Bland juliennemix med dijonvinaigrette, finhakket gressløk og litt salt.  
  1. Kok opp rødvinsausen med linser og borretaneløk.  
  1. Ovnsbak potetene i smør, timian, salt og pepper til de er godt stekte.  

 

Tips og triks:  

 

  • Ønsker du tynnere rødvinsaus kan du minske linsemengden eller tilsette litt vann, vin eller balsamicoeddik.  
  • Ønsker du tykkere saus kan den kokes inn noen minutter før du tilsetter mer linser. Smak til med salt og syre.  
  • For å få skinnet sprøtt bør man ha grillfunksjon. Evn kan skinnet dras av og låret overøses med linsesausen for et fint utseende.  
Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter