Tilbake
Sprø andeconfit, selleripure og rødvinsjysaus
Sprø andeconfit, selleripure, rødvinsjysaus med Puylinser og syltet borretaneløk. Råkost med dijonvinaigrette og ovnsbakte timianpoteter.
Ingredienser
Hovedrett
Slik gjør du det
Slik gjør du :
- Sprøstek andelårene i varmlufts ovn 220 grader, eller i salamander med grillfunksjon.
- Varm selleripure og smak til med salt.
- Bland juliennemix med dijonvinaigrette, finhakket gressløk og litt salt.
- Kok opp rødvinsausen med linser og borretaneløk.
- Ovnsbak potetene i smør, timian, salt og pepper til de er godt stekte.
Tips og triks:
- Ønsker du tynnere rødvinsaus kan du minske linsemengden eller tilsette litt vann, vin eller balsamicoeddik.
- Ønsker du tykkere saus kan den kokes inn noen minutter før du tilsetter mer linser. Smak til med salt og syre.
- For å få skinnet sprøtt bør man ha grillfunksjon. Evn kan skinnet dras av og låret overøses med linsesausen for et fint utseende.