Chiligryte med potetmos og kylling

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Chiligryte med potetmos og kylling

Ingredienser


Lunsj




Pris

Pris per porsjon 36
Pris for 20 porsjoner 713

Slik gjør du det

Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.

 

Slik gjør du:

  1. Varm opp chiligryta og bland inn kyllingkjøttet.
  2. Varm opp potetmosen og smak til etter eget ønske.
  3. Legg mosen i bunnen og lag en liten grop i midten hvor chiligryta kan ligge.
  4. Snitt rødløk løvtynt og skyll i kaldt vann. Da blir den mildere i smaken og helt sprø.
  5. Anrett øvrige ingredienser oppå for et fint og fargerikt utseende.

 

 

Tips og triks:

 

  • Smak til chiligryte etter dine gjesters ønsker. Mer chili for eksempel?
  • Egg er også godt til denne retten. Kok dem i 8 minutter. Eggene kan serveres romtempererte eller kalde på toppen av gryta.
  • Korianderstilkene er møre og smaksrike, ikke kast de, hakk heller hele kvisten.
  • Hakket koriander blandes med vasket ruccola, da blir dette et legg i stedet for to.
  • Litt revet hvitløk vil gi potetmosen et pikant løft som kan være godt til en krydret gryte.

 

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter