Tilbake
Chiligryte med potetmos og kylling
Ingredienser
Lunsj

Slik gjør du det
Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.
Slik gjør du:
- Varm opp chiligryta og bland inn kyllingkjøttet.
- Varm opp potetmosen og smak til etter eget ønske.
- Legg mosen i bunnen og lag en liten grop i midten hvor chiligryta kan ligge.
- Snitt rødløk løvtynt og skyll i kaldt vann. Da blir den mildere i smaken og helt sprø.
- Anrett øvrige ingredienser oppå for et fint og fargerikt utseende.
Tips og triks:
- Smak til chiligryte etter dine gjesters ønsker. Mer chili for eksempel?
- Egg er også godt til denne retten. Kok dem i 8 minutter. Eggene kan serveres romtempererte eller kalde på toppen av gryta.
- Korianderstilkene er møre og smaksrike, ikke kast de, hakk heller hele kvisten.
- Hakket koriander blandes med vasket ruccola, da blir dette et legg i stedet for to.
- Litt revet hvitløk vil gi potetmosen et pikant løft som kan være godt til en krydret gryte.
Skriv ut oppskriften