Tilbake
Grønn brokkolicurry med kylling
Ingredienser
Lunsj

Slik gjør du det
Slik gjør du :
- Kutt brokkoli i passende biter, og kok rotgrønnsaker, løk og brokkoli mørt i kraften i ca 20 minutter. Husk at hvis noen av grønnsakene er SV (eller hvis du bruker rester) så vil koketiden variere. De skal bli møre og lette å blende.
- Tilsett green curry paste, kokosmelk og spinat. Kok opp.
- Bak kylling og grønnsaksblanding i ovnen til de er ferdige, smak til etter ønske.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Miks gryten i en blender eller kraftig stavmikser til en fin puresuppe.
- Smak til med salt og saften fra lime, ca 50 gram pr 10 porsjoner.
- Legg grønnsakene fra ovnen i gryta og server med ris og kylling ved siden av. For å unngå at grønnsakene blir myke i gryta kan du også servere dette ved siden av slik at curryen blir en saus.
Tips og triks:
- Denne gryten blir et godt vegansk alternativ ved å bytte kyllingkraft mot vann/grønnsakskraft Salsus.
- gryten fungerer perfekt sammen med grønnsaker, fisk, skalldyr eller kjøtt.
- den kan miste den friske grønnfargen hvis den kokes lenge eller står varm i flere timer
- noen dråper urteolje spiller fint inn smak og gir flere nyanser i grønt.
Skriv ut oppskriften