Grønn brokkolicurry med kylling

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Grønn brokkolicurry med kylling

Ingredienser


Lunsj




Pris

Pris per porsjon 26
Pris for 20 porsjoner 514

Slik gjør du det

Slik gjør du :

 

  1. Kutt brokkoli i passende biter, og kok rotgrønnsaker, løk og brokkoli mørt i kraften i ca 20 minutter. Husk at hvis noen av grønnsakene er SV (eller hvis du bruker rester) så vil koketiden variere. De skal bli møre og lette å blende.
  2. Tilsett green curry paste, kokosmelk og spinat. Kok opp.
  3. Bak kylling og grønnsaksblanding i ovnen til de er ferdige, smak til etter ønske.
  4. Kok ris etter anvisning på pakken.
  5. Miks gryten i en blender eller kraftig stavmikser til en fin puresuppe.
  6. Smak til med salt og saften fra lime, ca 50 gram pr 10 porsjoner.
  7. Legg grønnsakene fra ovnen i gryta og server med ris og kylling ved siden av. For å unngå at grønnsakene blir myke i gryta kan du også servere dette ved siden av slik at curryen blir en saus.

 

Tips og triks:

- Denne gryten blir et godt vegansk alternativ ved å bytte kyllingkraft mot vann/grønnsakskraft Salsus.

- gryten fungerer perfekt sammen med grønnsaker, fisk, skalldyr eller kjøtt.

- den kan miste den friske grønnfargen hvis den kokes lenge eller står varm i flere timer

- noen dråper urteolje spiller fint inn smak og gir flere nyanser i grønt.

 

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter