Soyabakte fiskeloins med ertekrem og båtpoteter

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Soyabakte fiskeloins med ertekrem og båtpoteter

Ingredienser


Lunsj




Pris

Pris per porsjon 36
Pris for 20 porsjoner 726

Slik gjør du det

Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.

 

Slik gjør du:

 

  1. Mariner kinesisk grøntmix med en tredjedel av den asiatiske dressingen minst 30 minutter før servering.
  2. Gni resten (to tredjedeler) av den asiatiske dressingen over hver loin.
  3. Bak fisken i ovn på 210 grader i ca 5-7 minutter. Høy ovnstemperatur, kort tilberedningstid og noen minutter hvile gir mager hvitfisk en fin og saftig konsistens.
  4. Ertekremen tilsettes litt vann, olivenolje, salt og sitronsaft under oppvarming. Da blir den litt løsere/smidigere slik at den også fungerer som ”saus”. Husk å smake til!
  5. Krydre potetene med olivenolje, salt og pepper og bake i ovn på minst 200 grader til de har oppnådd en fin skorpe.
  6. Ovnsbak brokkolinis med olivenolje, salt og pepper på 225 grader i 5 minutter. De er også gode råstekt på stekeplate/panne.
  7. Dryss noen blader brønnkarse på toppen.

 

 

Tips og triks:

  • Smak til ertekremen med finhakket minte for en spennende smak.
  • Hyse/sei loins kan marineres over natt i soyadressing.
  • Brønnkarse med sin peppersmak er perfekt som topping til denne og mange andre retter.
  • Bruk gjerne litt urter på potetene hvis du ønsker
Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter