Tilbake
Soyabakte fiskeloins med ertekrem og båtpoteter
Ingredienser
Lunsj
Slik gjør du det
Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.
Slik gjør du:
- Mariner kinesisk grøntmix med en tredjedel av den asiatiske dressingen minst 30 minutter før servering.
- Gni resten (to tredjedeler) av den asiatiske dressingen over hver loin.
- Bak fisken i ovn på 210 grader i ca 5-7 minutter. Høy ovnstemperatur, kort tilberedningstid og noen minutter hvile gir mager hvitfisk en fin og saftig konsistens.
- Ertekremen tilsettes litt vann, olivenolje, salt og sitronsaft under oppvarming. Da blir den litt løsere/smidigere slik at den også fungerer som ”saus”. Husk å smake til!
- Krydre potetene med olivenolje, salt og pepper og bake i ovn på minst 200 grader til de har oppnådd en fin skorpe.
- Ovnsbak brokkolinis med olivenolje, salt og pepper på 225 grader i 5 minutter. De er også gode råstekt på stekeplate/panne.
- Dryss noen blader brønnkarse på toppen.
Tips og triks:
- Smak til ertekremen med finhakket minte for en spennende smak.
- Hyse/sei loins kan marineres over natt i soyadressing.
- Brønnkarse med sin peppersmak er perfekt som topping til denne og mange andre retter.
- Bruk gjerne litt urter på potetene hvis du ønsker