Hysefilet u/skinn Fersk

Hovedinnhold Hovedmeny

Hysefilet u/skinn Fersk

Varenr.: 8362 07

Hyse, som også går under navnet kolje,  tilhører torskefamilien og har et delikat, magert kjøtt med god bindingsevne.

Hyse blir ofte brukt i fiskemat og er en av den vanligste råvarene i den klassiske retten «fish and chips».

Opprinnelsesland Norge

Næringsinnhold pr. 100g

Energi kJ
290 kJ
Energi kcal
68 kcal
Fett
0,2 g
Hvorav mettede fettsyrer
0,1 g
Énumettet fett
0 g
Protein
16,6 g
Salt
0,2 g
Folat
0,01 µg
Kolesterol
0,46 mg
Retinol
0,002 µg
Kalsium (Ca)
0,019 mg
Flerumettet fett
0,1 g
Jern (Fe)
0,0001 mg
Jod
0,32 µg
Kalium (K)
0,335 mg
Magnesium (Mg)
0,027 mg
Natrium (Na)
0,96 mg
Niacin
0,004 mg
Fosfor (P)
0,19 mg
Vitamin A
0,002 RAE
Vitamin D
0,0005 µg
Vitamin B1 (tiamin)
0,0005 mg
Vitamin B6
0,005 mg
Vitamin B12
0,002 µg
Vitamin E
0,0005 alfa-TE
Sink (Zn)
0,0003 mg
Riboflavin
0,00011 mg
Selen (Se)
0,03 µg

Allergener

Fri for Gluten

Fri for Gluten (havre)

Fri for Brasilnut

Fri for Gluten (bygg)

Fri for Khorasanhvete

Fri for Gluten (hvete)

Fri for Melk

Fri for Mollusc

Fri for Gluten (rug)

Fri for Spelt

Fri for Sjømat

Inneholder Fisk

Fri for Egg

Fri for Peanøtter

Fri for Soyabønner

Fri for Nøtter

Fri for Cashewnøtter

Fri for Hasselnøtter

Fri for Makadamianøtter

Fri for Mandel

Fri for Pekannøtter

Fri for Pistasjnøtter

Fri for Valnøtter

Fri for Sesamfrø

Fri for Selleri

Fri for Sennep

Fri for Sulfitt

Fri for Lupin