Tilbake
Bakt rød fisk med ingefær-gulrotkrem og lynbakte grønnsaker
Ingredienser
Lunsj

Slik gjør du det
Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.
Slik gjør du :
- Bland rødløk, kinesisk grøntmix og grønnkålmix med olivenolje.
- Bak grønnsaksblandinger på 200 grader i 10 minutter.
- Bland inn syltet ingefær etter baking.
- Salt og bak laksen ca 8-10 minutter på 200 grader. Server med skinn (hvis det er på).
- Varm gulrotkremen og smak til med salt og litt limesaft
- Fordel gulrotkremen godt utover en varm tallerken med en skje.
- Fordel grønnsakene utover.
- Dryss over en skje eller to med soyasaus og ristede sesamfrø.
- Legg laksen på toppen og server.
Tips og triks:
- Alle røde fisker passer til disse smakene.
- Ønskes med metning/karbohydrater er det godt med nudler eller friterte småpoteter til.