Bakt rød fisk med ingefær-gulrotkrem og lynbakte grønnsaker

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Bakt rød fisk med ingefær-gulrotkrem og lynbakte grønnsaker

Ingredienser


Lunsj




Pris

Pris per porsjon 64
Pris for 20 porsjoner 1270

Slik gjør du det

Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.

Slik gjør du :

 

  1. Bland rødløk, kinesisk grøntmix og grønnkålmix med olivenolje.
  2. Bak grønnsaksblandinger på 200 grader i 10 minutter.
  3. Bland inn syltet ingefær etter baking.
  4. Salt og bak laksen ca 8-10 minutter på 200 grader. Server med skinn (hvis det er på).
  5. Varm gulrotkremen og smak til med salt og litt limesaft
  6. Fordel gulrotkremen godt utover en varm tallerken med en skje.
  7. Fordel grønnsakene utover.
  8. Dryss over en skje eller to med soyasaus og ristede sesamfrø.
  9. Legg laksen på toppen og server.

 

Tips og triks:

  • Alle røde fisker passer til disse smakene.
  • Ønskes med metning/karbohydrater er det godt med nudler eller friterte småpoteter til.
Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter