Chili sin carne med egg og guacamole

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Chili sin carne med egg og guacamole

Ingredienser


Lunsj




Pris

Pris per porsjon 0
Pris for 20 porsjoner 0

Slik gjør du det

Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.

 

Slik gjør du:

 

  1. Ovnsbak potetbåtene på 220 grader i 20 minutter så de får en tydelig skorpe og smak. Krydre med olje, salt, chilipulver og hvitløk.
  2. Snitte rødløk løvtynt og skyll i kaldt vann. Nå blir den mildere i smaken og helt sprø.
  3. Varm gryten og legg den i bunnen av skålen. Anrett øvrige ingredienser oppå for et fint og fargerikt utseende.

 

Tips og triks:

 

  • Smak til chiligryte etter dine gjesters ønsker. Mer chili for eksempel?
  • Koker du egne egg er 8 minutter perfekt. Eggene kan serveres romtempererte eller kalde i gryta.
  • Korianderstilkene er møre og smaksrike, ikke kast de, hakk hele pakken.
  • Hakke korianderen og blande den med vasket ruccola så blir dette et i stedet for to legg på gryte.

 

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter