Chili sin carne med egg og guacamole

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Chili sin carne med egg og guacamole

Ingredienser


Lunsj




Pris

Pris per porsjon 42
Pris for 20 porsjoner 848

Slik gjør du det

Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.

 

Slik gjør du:

 

  1. Ovnsbak potetbåtene på 220 grader i 20 minutter så de får en tydelig skorpe og smak. Krydre med olje, salt, chilipulver og hvitløk.
  2. Snitte rødløk løvtynt og skyll i kaldt vann. Nå blir den mildere i smaken og helt sprø.
  3. Varm gryten og legg den i bunnen av skålen. Anrett øvrige ingredienser oppå for et fint og fargerikt utseende.

 

Tips og triks:

 

  • Smak til chiligryte etter dine gjesters ønsker. Mer chili for eksempel?
  • Koker du egne egg er 8 minutter perfekt. Eggene kan serveres romtempererte eller kalde i gryta.
  • Korianderstilkene er møre og smaksrike, ikke kast de, hakk hele pakken.
  • Hakke korianderen og blande den med vasket ruccola så blir dette et i stedet for to legg på gryte.

 

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter