Blomkål og røkelaksform med småpoteter og marinerte aspargesbønner

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Blomkål og røkelaksform med småpoteter og marinerte aspargesbønner

Ingredienser


Lunsj



Røkelaksform
Grønnsaker og marinade

Pris

Pris per porsjon 40
Pris for 20 porsjoner 808

Slik gjør du det

Husk å sjekke hva du har av varer som ikke kommer fra BAMA - disse er uten lilla hake i oppskriften. Disse må bestilles fra din vanlige grossist. Husk også å se over beholdning av typiske tørrvarer som sesamfrø, nøtter etc - disse kan fjernes i godkjenningsbildet etterpå hvis du har nok fra før.

 

Slik gjør du:

 

  1. Rør kaldt sammen blomkålsuppe, 2 eggeplomme pr 10 porsjoner, sitronsaft og litt svart pepper. Husk å smake til syrenivået.
  2. Legg rå blomkålbuketter og SV poteter i formen og dryss over det hakkede røkelakskuttet.
  3. Hell blomkålblandingen over og bak formen i ovn på 200 grader i 20-30 minutter avhengig av mengden.
  4. Blancher/kok aspargesbønner, la dem avkjøles. Mariner kalde aspargesbønner med høvlet rødløk og noen dråper hvitvinseddik, salt, pepper, revet persille og olivenolje.
  5. Dryss over revet parmesan og marinerte bønner etter baking.

 

 

Tips og triks:

  • Det er supergodt med noen friske smaker og spreke grønnsaker på toppen.
  • Bruk gjerne agurkstaver, cherrytomater, salat og gressløk.
  • En rett som er god servert med brød og smør.

 

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter