Bakt eplekrem

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Bakt eplekrem

Ingredienser

Pris

Pris per porsjon 0
Pris for 20 porsjoner 0

Slik gjør du det

Forvarm ovnen til 160 grader. Skjær eplene i to på langs og fjærn kjernehuset. Legg snittflaten på en silikonmatte. Bak eplene i 15 minutter på 160 grader - dette kan variere litt på størrelsen på eplene og ovnen du bruker.

Når eplene er møre og varme, renskes de og smakes til med sukker og sitron. Kjør sammen eplene når de fortsatt er varme. Her kan man velge selv hvor fin man vil ha pureen sin. Smaken avhenger av typen epler du bruker. Ingen fare å tilsette er sukker å sitron. Husk å smake til.

Denne eplekremen er enkel å lage og holder seg godt.

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter

30 minutter
Lett

"Mosaikk-epler"

Marinerte epler kan gjøres på mange måten, men er en veldig kreativ måte å få et fint spill i anretningen din. Legg de som et «mosaikk-mønster» og skap magi!
1 time
Medium

Variasjon av norske gulerøtter i sesong

Rydd plass til det grønne! En trend som kommer nå er å la det grønne spille hovedrollen på tallerkenen. Her setter Kristoffer Lofnes fra Kokkelandslaget fokus på norsk gulrot!
2 timer
Vanskelig

Start med det grønne: Sellerirot

Herlig sellerirot. Det sprø og hvite fruktkjøttet har en aromatisk duft. Her viser Jon Erlend Matre fra Kokkelandslaget Junior deg hvordan du kan la den skinne!
2 timer
Lett

Bakte rotgrønnsaker og sopp med byggotto

Sett høstens rotgrønnsaker på menyen! Her får du Idunn Nilsen sitt beste høsttips til en mettende vegetarrett, som også er enkel å lage til mange.