Kikertcurry med brokkoli, løk og koriander

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake

Kikertcurry med brokkoli, løk og koriander

Ingredienser

Pris

Pris per porsjon 4
Pris for 20 porsjoner 86

Slik gjør du det

  • Fres løk, hvitløk, chili og ingefær i kjelen. Tilsett så garam masala, gurkemeie og paprikapulver. Stek ut krydderne godt.
  • Tilsett så hakket tomat og kokosmelk. Småkok i noen minutter.
  • Tilsett brokkoli og kikerter. La koke ett par minutter.
  • Servers gjerne med aromatisk ris og toppes med koriander og ristet kokosmasse.

947f20cc3bdd4ea8a33f45570604d5f1@p.AVKMMkAGjQCRZ143i-Fmdw.jpg

Det er mange gode grunner til å sette mer vegetarmat på menyen. Ifølge Norsk Spisefakta er også interessen for vegetarmat høy, og den vokser stadig. En av de mest positive måtene å spare penger på er også å la frukt og grønt få en større andel av tallerkenen. Det gir en lavere kostnad per tallerken. Bra for deg og bra for gjestene dine. 

 

Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter

30 minutter
Lett

"Mosaikk-epler"

Marinerte epler kan gjøres på mange måten, men er en veldig kreativ måte å få et fint spill i anretningen din. Legg de som et «mosaikk-mønster» og skap magi!
1 time
Medium

Variasjon av norske gulerøtter i sesong

Rydd plass til det grønne! En trend som kommer nå er å la det grønne spille hovedrollen på tallerkenen. Her setter Kristoffer Lofnes fra Kokkelandslaget fokus på norsk gulrot!
2 timer
Vanskelig

Start med det grønne: Sellerirot

Herlig sellerirot. Det sprø og hvite fruktkjøttet har en aromatisk duft. Her viser Jon Erlend Matre fra Kokkelandslaget Junior deg hvordan du kan la den skinne!
2 timer
Lett

Bakte rotgrønnsaker og sopp med byggotto

Sett høstens rotgrønnsaker på menyen! Her får du Idunn Nilsen sitt beste høsttips til en mettende vegetarrett, som også er enkel å lage til mange.