Her deler Jan-Erik Hauge, Kristoffer Lofnes, Idunn Nilsen og Jon Erlend Matre fra De Norske Kokkelandslagene sine beste tips til hvordan bruke sesongens råvarer.
Norske rotgrønnsaker med Idunn
Sett høstens rotgrønnsaker på menyen! Her får du Idunn Nilsen sitt beste høsttips til en mettende vegetarrett, som også er enkel å lage til mange.
Start med selleriroten
Herlig sellerirot. Det sprø og hvite fruktkjøttet har en aromatisk duft. Her viser Jon Erlend Matre fra Kokkelandslaget Junior deg hvordan du kan la den skinne!
Vegetarinspirasjon med Kristoffer
Trenger du tips til en gode vegetarretter som er enkel å lage til mange? Her har du Kristoffer Lofnes fra Kokkelandslaget sine tips.
Sesongens norske plommer og epler
Norske plommer og epler er fantastiske råvarer, elsket av kokker. Jan-Erik Hauge fra Kokkelandslaget har her samlet tre plommefavoritter og tre eplefavoritter.
Sett høstens rotgrønnsaker på menyen! Her får du Idunn Nilsen sitt beste høsttips til en mettende vegetarrett, som også er enkel å lage til mange.
Herlig sellerirot. Det sprø og hvite fruktkjøttet har en aromatisk duft. Her viser Jon Erlend Matre fra Kokkelandslaget Junior deg hvordan du kan la den skinne!
Rydd plass til det grønne! En trend som kommer nå er å la det grønne spille hovedrollen på tallerkenen. Her setter Kristoffer Lofnes fra Kokkelandslaget fokus på norsk gulrot!
Marinerte epler kan gjøres på mange måten, men er en veldig kreativ måte å få et fint spill i anretningen din. Legg de som et «mosaikk-mønster» og skap magi!