Norske råvarer i sesong

Hovedinnhold Hovedmeny
Tilbake til Tema

Norske råvarer i sesong

Oppdag gleden ved å bruke sesongbaserte norske råvarer!

Nå er vi inne i årets beste måneder, nemlig norsk sesong! Følg med på denne siden for å holde deg oppdatert på hvilke norske råvarer som er i sesong, eller se vår sesongkalender her.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, så gir vi deg beskjed når de første kassene kommer inn på lager. De norske råvarene er ekstra populære, og det gjelder å følge med når de første kassene kommer for å kapre disse. 

Kort & Godt 

Vi i BAMA Storkjøkken er opptatt av lokal mat. Å handle lokalt er en måte å tenke globalt på. Jo mer produksjon av høy kvalitet som foregår på hjemmebane, jo bedre er det. For oss selv. For de lokale bøndene. For miljøet. 

For å hedre den norske bonden og fremme de gode norske råvarene maksimalt har BAMA Storkjøkken lanserte vi Kort & Godt-konseptet i 2021. Sammen med Gartnerhallen ønsker vi å øke fokuset på god lokalprodusert mat, den norske bonden og miljøet. Å handle lokalt, er en måte å tenke globalt på. Jo mer produksjon av høy kvalitet som foregår på hjemmebane, jo bedre er det. Både for oss selv, de lokale bøndene og for miljøet.